Stress & Burnout Coaching

Wat is Stress & burnout coaching?

Denk je erover om jezelf te laten coachen, omdat het even niet helemaal gaat ? Misschien ervaar je spanning, heb je stressklachten of zit je tegen een burn-out aan. Wat goed dat je dit onderzoekt. Misschien ook wel een beetje spannend, want wie is voor jou een geschikte coach? Welke methode past bij je en wie vertrouw je je gedachten en je gevoelens toe. Vertrouwen in je coach is heel belangrijk dat gaat namelijk een verschil voor je maken. Je kunt vrijblijvend kennis met ons maken in de vorm van een persoonlijk gesprek om te ervaren of er een klik is.

Stress & burnout coaching is geschikt voor iedereen die anders om wil gaan met dagelijkse spanning, stressklachten, niet lekker in je vel zitten, chronisch energiegebrek of uitgeblust is. 

In onze coachtrajecten werken aan het verhogen van je energie, het vergroten van je vitaliteit en je veerkracht zodat je op korte en lange termijn een betere balans in je leven ervaart en stress achter je laat. 

Onze coaching is erop gericht om automatische patronen en stressreacties duurzaam te doorbreken. Zodat je weer krachtiger in het leven komt te staan.

Wat levert het jou op?

In de coachsessies leren we jou om disfunctionele patronen duurzaam te doorbreken. Daarnaast krijg je inzicht in jezelf en leer je hoe je meer innerlijke rust vindt, zodat je een betere balans ervaart.

 

Voordelen van een coachtraject?

 • Zelfverzekerd en krachtig voelen
 • Stresslevels omlaag en energie omhoog
 • Stoppen van piekergedachten
 • Gezonde grenzen aangeven

Waaruit bestaat een coachtraject

Onze coachtrajecten bestaan gemiddeld uit 5 sessies, dit is afhankelijk van je coachvraag, je gezondheid of het voorwerk wat je al hebt gedaan. 

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen welk traject het beste bij jou past en bij jouw wensen aansluit. De coach-sessies vinden bij voorkeur opvolgend plaats (elke 2 of 3 weken) voor een optimaal resultaat.

Wij helpen je om jouw zelfvertrouwen te vergroten, de balans terug te brengen, je energie te verhogen en je te versterken. We ondersteunen je in het opstellen van een actieplan om dit te bereiken.

Belangrijke uitgangpunten in onze samenwerking zijn:
Integriteit, veiligheid en respect.

 

INVESTERING €

Losse coaching sessie € 80
Coachtraject 3 sessies € 225

Coachtraject 5 sessies € 370

* Een coachsessie duurt 75 minuten.
* Een coachtraject is persoonsgebonden en binnen een jaar te benutten. 

Overzicht Coachtraject

Sessie 1:  Bespreken coachvraag, wat wil je bereiken
Sessie 2:  Huidige situatie versus gewenste situatie
Sessie 3:  Bewustwording disfunctionele patronen en strategie
Sessie 4: 
Doorbraak coaching en opbouwen nieuw gedrag
Sessie 5 : Integratie van nieuw gedrag

Waarom je zou kiezen voor coaching?

Het kan je helpen bij:

 • Stress- en spanningsklachten
 • Burn-out
 • Onzekerheid of faalangst
 • Moeite met grenzen stellen
 • Perfectionisme
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Negatieve gedachten of emoties
 • Chronisch vermoeid of uitgeblust
 • Lichamelijke ongemakken
 • Onverklaarde klachten

Wat zeggen onze deelnemers?

Ruim 11 jaar heb ik veel klachten met onverklaarbare oorzaak. Ik word van het kasje naar de muur gestuurd met de mededeling dat stress de oorzaak is. Ik vind het bijzonder knap dat Barbara tijdens het 1e contact in heeft ingeschat wat voor mij een passend traject zou zijn.

Op prikkelbare darm (PSD) en flauwvallen, merk ik significante verbetering na slechts 4 sessies.

Sanne (29 jaar)

Utrecht

Ik heb al wat jaren aan therapie gedaan. In gedachten wist ik precies wat te doen in allerlei situaties. Toch bleef er een gevoel van angst achter. Nu na de sessies met Laura is er rust. Het gevoel dat ik mezelf moet overtuigen is weg. Het gaat nu vanzelf. Dat scheelt een hoop energie en het geeft rust en ontspanning.

En dat het zo gemakkelijk zou gaan. Dat vind ik heel bijzonder.

Astrid (42 jaar)

Den Haag

Het coachtraject had een duidelijke start. Barbara en ik hebben mijn uitdaging samen opgepakt en aanzienlijke resultaten kunnen boeken voor mij. Ik ben veel dichter bij mijzelf en bij mijn innerlijke rust gekomen door grote inzichten in mijzelf en tools voor het omgaan met uitdagingen. Ik voelde me veilig en gehoord.

Ik vind Barbara een goede coach, duidelijk en invoelend.

Annemarie (39 jaar)

Haarlem

Veelgestelde vragen

1) Is het mogelijk om kennis te maken met de coach?

Ja. Wij bieden jou een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Stuur gerust een email naar info@coachdepartment.nl of bel 06-14493220 voor het maken van een afspraak.

2) Welke coaching of training past bij mij?

Stress & burnout coaching: doorbreken van disfunctionele patronen, stresseducatie en versterken van je zelfvertrouwen. Je leert je hoe je meer innerlijke rust vindt.

Stressreductie (preventie): voorkomen burn-out, reduceren van stress, terugbrengen van irritatie en gejaagdheid, omgaan met een heftige gebeurtenis of trauma. Duurzame ontspanning integreren ( 7 weken programma).

Vitaliteitstraining (preventie en herstel): stoppen van de stressrespons, energie verhogen, werken aan herstel van je klachten, gezondheid verbeteren en de balans in je leven terugbrengen (6 maanden programma).

3) Hoeveel coachsessies zijn er nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt bij 5 tot 7 sessies. Wij zullen je coachvraag bespreken en samen met jou kijken welk traject het beste bij jou past. De meeste deelnemers hebben gekozen voor een coachtraject van 5 sessies.

4) Kan ik mijn coachtraject wijzigen?
Ja. Mocht er onverhoopt iets in je persoonlijke situatie wijzigen, dan zullen we in overleg met jou naar een passende oplossing kijken.
5) Waar vindt de coaching plaats?

Wij hebben een coachpraktijk op de Stadhouderslaan 9 in Den Haag. Het is mogelijk om op een andere locatie gecoacht te worden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer de situatie het niet anders toelaat, omdat je wellicht aan huis gebonden bent.