Contact

Wil je kennismaken of gebeld worden?
Wij staan voor je klaar en geven je graag een persoonlijk advies, bijvoorbeeld welke coaching of training het beste bij je doelstellingen past.

Coachpraktijk
Wij hebben een sfeervolle locatie hartje Den Haag en zijn goed bereikbaar met eigen vervoer en met openbaar vervoer. Kom je met je eigen vervoer, dan kun gratis parkeren achter het pand.

Kom je liever met het OV? Onze locatie is uitstekend bereikbaar met tramlijn 16 richting Statenkwartier. Uitstappen bij halte Kunstmuseum/ Museon. Loop een stukje terug, richting de stoplichten. Aan de overkant staat een kerk en schoolgebouw. Onze locatie bevindt zich naast de kerk in het gebouw “De Stadhouder”.

Ons adres
De Stadhouder
Unit 49, 2e etage
Stadhouderslaan 9
2517 HV  DEN HAAG

 

Andere mogelijkheden? 
De coachsessies vinden bij voorkeur plaats in onze coachpraktijk aan de Stadhouderslaan 9 in Den Haag. In overleg is het mogelijk gecoacht te worden op een nader te bepalen locatie. Bij een huisbezoek wordt €0,25 per kilometer in rekening gebracht plus de eventuele parkeerkosten.

Regelmatig werken wij in Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Utrecht, Zoetermeer en Amsterdam. Neem contact met ons op om jouw persoonlijke wensen te bespreken.