NLP Coaching

Wat is NLP Coaching?

NLP Coaching levert je concrete inzichten in jezelf, je denkprocessen, je gedachten, je communicatie en in de manier waarop jij je brein aanstuurt. Het creëert helderheid in je belevingswereld.

Je kunt NLP Coaching inzetten om je zelfvertrouwen te vergroten, onzekerheid en angsten te verminderen, meer energie en vitaliteit ontwikkelen. Of omdat je je prettiger wilt voelen. Resultaat staat altijd voorop bij NLP Coaching. 

NLP Coaching is geschikt voor iedereen die anders om wil gaan met dagelijkse spanning, niet lekker in je vel zitten, een druk vol hoofd heeft, perfectionisme of stressklachten ervaart. 

Waaruit bestaat een NLP Coachtraject

Onze NLP coachtrajecten bestaan gemiddeld uit 5 tot 8 sessies, dit is afhankelijk van je coachvraag of het voorwerk wat je al hebt gedaan.

Tijdens het intake gesprek bepalen we samen welk traject het beste bij jou past en bij jouw wensen aansluit. De sessies vinden bij voorkeur opvolgend plaats (elke 2 of 3 weken) voor het beste resultaat.

Wij helpen je jouw zelfvertrouwen, effectiviteit, communicatie en sociale vaardigheden te versterken. We ondersteunen je in het opstellen van een actieplan om je doelen te bereiken.

Het ontwikkelen van zelfreflectie en zelfmanagement staat hierbij centraal.

Overzicht Coachtraject

Sessie 1:  Bespreken coachvraag, wat wil je bereiken
Sessie 2:  Huidige situatie versus gewenste situatie
Sessie 3:  Bewustwording disfunctionele patronen en strategie
Sessie 4:  Doorbraak coaching

Sessie 5:  Doorbraak coaching
Sessie 6   Doorbraak coaching en opbouwen nieuw gedrag
Sessie 7 : Integratie van nieuw gedrag

Sessie 8:  Evaluatie en afronden traject

INVESTERING €

Gratis Adviesgesprek (30 minuten)
Pakket 3 € 210
Pakket 5 € 325
Pakket 8 € 499

NLP Coaching gaat over persoonlijke groei, zelfbewustzijn, je identiteit, je talenten en je potentieel. Het levert een bijdrage aan het vergroten van de kwaliteit van je leven en het realiseren van dromen of doelen.

Waarom zou je kiezen voor NLP Coaching?

Inmiddels maken talloze mensen gebruik van NLP. Het wordt door velen gezien als één van de meest krachtige coachvormen, omdat je met NLP snel en makkelijk de gewenste resultaten kunt bereiken.

Onze NLP coachsessies kunnen je helpen bij:

  • Niet lekker in je vel zitten
  • Stress- en spanningsklachten
  • Onzekerheid of faalangst
  • Moeite met grenzen stellen
  • Perfectionisme
  • Prioriteiten stellen
  • Negatieve gedachten of emoties
  • Kwesties rond werk
  • Lichamelijke ongemakken

Voor wie is NLP coaching geschikt?

NLP Coaching is geschikt voor iedereen die anders om wil gaan met dagelijkse spanning, meer keuzevrijheid wil creëren, een betere balans in werk of privé wil, meer energie wil om die dingen te doen die je graag wilt doen. 

Gelukkig heb je ons gevonden! Wij helpen je om je doelen te behalen op het gebied van persoonlijke groei en vitaliteit.

In de NLP sessies leren we jou om disfunctionele patronen duurzaam te doorbreken. Daarnaast krijg je inzicht in jezelf en leer je hoe je meer innerlijke rust vindt, zodat je een betere balans ervaart.

Wil je meer weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies gesprek.

Veelgestelde vragen

1) Is het mogelijk om kennis te maken met de coach?

Ja. Wij bieden jou een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten. Stuur gerust een email naar info@coachdepartment.nl of bel 06-14493220 voor het maken van een afspraak.

2) Welke coaching of training past bij mij?

TRE (bodywork): spanning van het dagelijkse leven (zowel acute als chronische stress) en spanning ontstaan door traumatisch gebeurtenissen op een veilige manier via het lichaam loslaten...

NLP Coaching: behalen van je doelen, doorbreken disfunctionele patronen en versterken van je persoonlijke effectiviteit.

Stressreductie (preventie): voorkomen burn-out, reduceren van stress, terugbrengen van irritatie en gejaagdheid, omgaan met een heftige gebeurtenis of trauma.

Vitaliteitstraining (preventie en herstel): stoppen van de stressrespons, energie en vitaliteit verhogen, gezondheid verbeteren en de balans in je leven duurzaam herstellen.

3) Hoeveel NLP sessies zijn er nodig?

Het beste resultaat wordt bereikt bij 5 tot 8 sessies. Wij zullen je coachvraag bespreken en samen met jou kijken welk traject het beste bij jou past. De meeste deelnemers hebben gekozen voor een coachtraject van 5 sessies voor NLP Coaching.

4) Kan ik mijn coachtraject wijzigen?
Ja. Mocht er onverhoopt iets in je persoonlijke situatie wijzigen, dan zullen we in overleg met jou naar een passende oplossing kijken.
5) Waar vindt de coaching plaats?

Wij hebben een coachpraktijk op de Stadhouderslaan 9 in Den Haag. Het is mogelijk om op een andere locatie gecoacht te worden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer de situatie het niet anders toelaat, omdat je wellicht aan huis gebonden bent.