ONS AANBOD

Z

Professionele coaching

Met de inzet van professionele coaching ontwikkel je jezelf. Je wordt meer ontspannen en je ervaart een betere balans in je leven, zodat je lekker in je vel zit en goed functioneert. Coaching heeft effect op jou als mens, en dit zal je terugzien in zowel je persoonlijk als professioneel functioneren. Het is een investering in jezelf. Onze coachsessies zijn gericht op de kwaliteit en vormgeving van jouw leven, op welk gebied dan ook. Maar er is meer……

Wij helpen je om je sterke kanten te ontwikkelenje talenten te benutten en je vrij te voelen. Als je anders leert omgaan met tegenslagen, ongemak en stress, en meer in je kracht komt geeft dat ontspanning, plezier en vitaliteit.

u

Ben je nieuwsgierig wat coaching jou kan opleveren?

In de coachsessies leer je kijken vanuit een positief en gezond perspectief. Je doorbreekt je patronen en vervangt overtuigingen die je beperken. Je ontdekt nieuwe mogelijkheden en krijgt de regie over creatieve oplossingen. Vervolgens maak je bewuste keuzes die bij je wensen en drijfveren passen, zodat je een betere balans in het leven ervaart. 

Coaching is maatwerk.
Onze coachsessies zijn op maat gemaakt, omdat ieder mens uniek is. Ons uitgangspunt is om jou in je kracht te zetten.

Personal coaching

Personal coaching is een 1-op-1 begeleiding. Wij helpen je jouw vertrouwen, effectiviteit, communicatie en sociale vaardigheden te versterken. We ondersteunen je in het opstellen van een actieplan om je doelen te bereiken.

Stressreductie

Wij helpen je de innerlijke balans terug te vinden bij problemen met stress, burnout en een verstoorde werkbalans. We werken aan het vergroten van je vitaliteit en veerkracht, zodat je op korte en lange termijn beter kunt presteren.

Vitaliteitstraining

4-daagse training met een halfjaar ondersteuning. Je hebt te lang teveel van jezelf gevraagd en ervaart klachten zoals een burn-out, vermoeidheid, negatieve gedachten, angst en onzekerheid. Wij leren je om stress blijvend te stoppen.

Workshops

Wij organiseren regelmatig 1-daagse workshops rondom de thema’s gezondheid, vitaliteit, vrouwelijk leiderschap, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen, TRE, PSYCH-K en familieopstellingen. Laat je bewegen en inspireren!

STEL DIRECT JE VRAAG

Wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP) als Traumaprevention. Daarom ben je verzekerd van professioneel opgeleide coaches.