ONS AANBOD

TRE

TRE (tension release exercise) is een methode om stress, onverwerkte emoties en spanning blijvend te verminderen. Binnen TRE wordt gebruik gemaakt van het natuurlijk herstelmechanisme van je lichaam.

Stressreductie

Wij helpen je de innerlijke balans terug te vinden bij problemen met stress, burnout en een verstoorde werkbalans. We werken aan het vergroten van je vitaliteit en veerkracht, zodat je op korte en lange termijn beter kunt presteren.

Vitaliteitstraining

4-daagse training met een halfjaar ondersteuning. Je hebt te lang teveel van jezelf gevraagd en ervaart klachten zoals een burn-out, vermoeidheid, negatieve gedachten, angst en onzekerheid. Wij leren je om stress blijvend te stoppen.

Workshops

Wij organiseren regelmatig 1-daagse workshops rondom de thema’s gezondheid, vitaliteit, vrouwelijk leiderschap, persoonlijke kracht, zelfvertrouwen, TRE, PSYCH-K en familieopstellingen. Laat je bewegen en inspireren!

STEL DIRECT JE VRAAG

Wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP) als Traumaprevention. Daarom ben je verzekerd van professioneel opgeleide coaches.