Tarieven

Wat zijn onze tarieven?
Wij hanteren scherpe tarieven voor onze coachtrajecten en trainingen, omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor iedereen toegankelijk is.

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of als je wilt weten wat coaching voor jou kan betekenen. In het kennismakingsgesprek wordt vaak de basis gelegd voor een succesvol coachtraject.


Tarieven Coaching (inclusief btw)
Kennismaking 30 minuten gratis
Coachgesprek, per sessie €75
Coachtraject 3 sessies € 210 (€70)
Coachtraject 5 sessies € 325 (€65)

* Een coachsessie duurt 60 á 70 minuten.
* Een coachtraject is persoonsgebonden en 1 jaar geldig.
* Zakelijke tarieven zijn exclusief btw.

 

Coachtraject Smart  

3 uur coaching, doelgericht en effectief aan de slag (4-6 weken). Na dit coachtraject heb je inzicht in je gedrag, keuzes en doorbreek je patronen die je in de weg staan. Investering € 210

Coachtraject Impact

5 uur coaching, intensieve coaching (2-3 maanden) Wat levert het je op? Diepgaande verandering in je gedrag, gevoel en denken. Investering € 325

 

Halfjaartraject Vitaliteitstraining 

In deze levensveranderende training leer je welke invloed stress, gedrag, gewoontes, gedachten en overtuigingen op je gezondheid hebben. Je leert dit voorgoed te doorbreken en te veranderen. Inclusief 4 trainingsdagen (circa 26 lesuren ), 6 maanden telefonische/email ondersteuning (circa 6 uur), Intakegesprek, Krachtsessie, Enneagramtest. Inclusief trainingslocatie, lunch, koffie en thee. Investering € 895

 


Wil je werkgever betalen?

Wij adviseren je om bij je werkgever na te gaan of er een ‘budget’ is voor je persoonlijke ontwikkeling. Vaak is een gedeelte of gehele vergoeding van je coachtraject mogelijk. Voor werkgevers geldt het zakelijke tarief, dit zijn dezelfde bedragen echter exclusief btw. Jouw privacy blijft gewaarborgd ook als je werkgever betaalt. Wil je dat wij de informatie delen, dan doen wij dit uitsluitend en alleen op jouw verzoek.

 


Jouw voordeel

Kun je wat meer sessies gebruiken? Maak dan gebruik van het voordeel om je pakket in één keer voordelig in te kopen. Voor 3 uur betaal je € 70 per uur (i.p.v. €75) en voor 5 uur betaal je € 65 per uur i.p.v. (€75). Veel mensen vinden het prettig om na een aantal maanden nog eens terug te komen voor een opfrisgesprek.

Subsidie

Mensen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een speciaal tarief. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot jouw situatie.

 

STEL DIRECT JE VRAAG

Wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP) als Traumaprevention. Daarom ben je verzekerd van professioneel opgeleide coaches.