Tarieven

Wat zijn onze tarieven?
Wij hanteren scherpe tarieven voor onze coachtrajecten en trainingen, omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor iedereen toegankelijk is. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of als je wilt weten wat coaching voor jou kan betekenen.

In het gratis adviesgesprek wordt vaak de basis gelegd voor een succesvol coachtraject. Wij zien coaching als een vorm van samenwerken en daarbij is vertrouwen in je coach heel belangrijk. Dat gaat namelijk het verschil voor jou maken.

Tarieven NLP Coaching
Gratis adviesgesprek (ongeveer 30 minuten)
Coachtraject 3 sessies € 210 (€70)
Coachtraject 5 sessies € 325 (€65)
Coachtraject 8 sessies € 499 (€62,50)

* Een coachsessie duurt 60 á 75 minuten.
* Een coachtraject is persoonsgebonden en 6 maanden geldig.

Tarieven TRE-sessies
Gratis adviesgesprek (ongeveer 30 minuten)

TRE pakket 1 € 75
TRE pakket 3 € 210 (€70)
TRE pakket 5 € 325 (€65)

* Een TRE-sessie duurt 70 á 75 minuten.
* Je pakket is persoonsgebonden en 1 jaar geldig.

 

Stressreductie 7-weekse training 

In het stressreductie traject werken aan het vergroten van je vitaliteit en veerkracht zodat je op korte en lange termijn beter kunt presteren. Het stressreductie traject is inclusief 7 coachsessies (circa 30 minuten per sessie), inclusief werkboek, een  audioprogramma en 25 video’s. Investering € 435.

 

Vitaliteitstraining 4-daagse live training (6 mnd begeleiding) 

In deze levensveranderende training leer je welke invloed stress, gedrag, gewoontes, gedachten en overtuigingen op je gezondheid hebben. Je leert dit voorgoed te doorbreken en te veranderen. De Vitaliteitstraining is inclusief 4 live trainingsdagen (circa 26 lesuren ), 6 maanden telefonische/email ondersteuning (circa 6 uur), Intakegesprek, Coachsessie, Enneagramtest. Inclusief trainingslocatie, lunch, koffie en thee. Investering € 895.

 


Wil je werkgever betalen?

Wij adviseren je om bij je werkgever na te gaan of er een ‘budget’ is voor je persoonlijke ontwikkeling of wellicht een preventiebudget om uitval te voorkomen. Vaak is een gedeelte of gehele vergoeding van je coachtraject mogelijk. Jouw privacy blijft gewaarborgd ook als je werkgever betaalt. Wil je dat wij de informatie delen, dan doen wij dit uitsluitend en alleen op jouw verzoek.

 

Jouw voordeel

Kun je wat meer coachsessies gebruiken? Maak dan gebruik van het voordeel om je pakket in één keer voordelig in te kopen. Voor 3 uur betaal je € 70 per uur (i.p.v. €75) en voor 5 uur betaal je € 65 per uur i.p.v. (€75). Veel mensen vinden het prettig om na een aantal maanden nog eens terug te komen voor een opfrisgesprek.

Subsidie

Mensen met een laag inkomen kunnen in aanmerking komen voor een speciaal tarief. Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot jouw situatie.

 

Wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP)  en NIBIG ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Je bent verzekerd van professioneel opgeleide coaches.

STEL DIRECT JE VRAAG