Select Page

Tarieven

Wat zijn onze tarieven?

Een vrijblijvende kennismaking van 30 minuten bieden wij je graag gratis aan, zo kun je ontdekken of er een klik is en of onze werkwijze bij je aansluit. In dit gesprek wordt vaak de basis gelegd voor een succesvol coachtraject. Wij zien coaching als een vorm van samenwerken en daarbij is vertrouwen in je coach heel belangrijk. Dat gaat namelijk het verschil voor jou maken.

Wij vinden het belangrijk dat coaching voor iedereen toegankelijk is. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of als je wilt weten wat coaching voor jou kan betekenen.

Tarieven Personal coaching

Gratis kennismaking (ongeveer 30 minuten)
Losse coaching sessie € 80
Coachtraject 3 sessies € 225

Coachtraject 5 sessies € 370

* Een coachsessie duurt 75 minuten.
* Een coachtraject is persoonsgebonden en binnen een jaar te benutten.

Mind-Body Stressreductie 
(7 weekse online training) 

De stressreductie-training is een praktische online training. Specifiek gericht op het veranderen van je gedachten, het doorbreken van spanningspatronen in je lichaam, verhogen van je vitaliteit en het verbeteren van je relaties. Je werkt in deze zeven weken aan het vergroten van je energie en veerkracht zodat je op korte en lange termijn een betere balans ervaart. Inclusief een uitgebreid werkboek, oefeningen, meditaties (audioprogramma) en 25 video’s en een jaar toegang. 
Investering € 225.

 

Vitaliteitstraining 4 dagen live training (een half jaar begeleiding)

In deze levens transformerende training leer je zelf invloed uit te oefenen op je gezondheid en je immuunsysteem. Je leert welke invloed stress, gedrag, gewoontes, gedachten en overtuigingen op je gezondheid hebben. En leert negatieve patronen duurzaam te doorbreken en blijvend te veranderen. De Vitaliteitstraining is inclusief 4 live trainingsdagen (circa 26 lesuren ), 6 maanden telefonische/email ondersteuning (circa 6 uur), Intakegesprek, Coachsessie, Metaprofieltest. Inclusief trainingslocatie, lunch, koffie en thee.
Investering € 895.

 

Denk je dat onze coaching of training iets voor jou is en heb je weinig bestedingsruimte? Neem dan contact op om tot een regeling te komen.


Wil je werkgever betalen?

Wij adviseren je om bij je werkgever na te gaan of er een ‘budget’ is voor je persoonlijke ontwikkeling of wellicht een preventiebudget om uitval te voorkomen. Vaak is een gedeelte of gehele vergoeding van je coachtraject mogelijk. Jouw privacy blijft gewaarborgd ook als je werkgever betaalt. Wil je dat wij de informatie delen, dan doen wij dit uitsluitend en alleen op jouw verzoek.