Veelgestelde vragen

 
 

Veelgestelde vragen

1) Wat onderscheidt jullie van andere aanbieders?

Coachdepartement onderscheidt zich van andere aanbieders op een aantal gebieden. We noemen er een paar:

 • Wij zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met gezondheidsklachten, (werk) stress, burn-out, spanningsklachten en onverklaarde klachten.
 • In de trainingen en coachsessies wordt gewerkt met diverse coachmethodes o.a NLP (Neuro Linguïstisch programmeren), PSYCH-K, Hypnotherapie, Systemisch werk, Familieopstellingen en TRE (Tension Releasing Exercises).
 • Onze coaches hebben een volle gereedschapskist en zijn daardoor in staat een passende methode in te zetten, die krachtige verandering mogelijk maken.
 • Wij organiseren regelmatig 1-daagse workshops rondom de thema’s vitaliteit, persoonlijk leiderschap, familieopstellingen en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt op een laagdrempelige manier kennis met ons maken en werken aan je persoonlijke groei.

 

2) Welke coaching of training past bij mij?

 

 • TRE (bodywork): spanning van het dagelijkse leven (zowel acute als chronische stress) en spanning ontstaan door traumatisch gebeurtenissen op een veilige manier via het lichaam loslaten.
 • NLP Coaching: behalen van je doelen, doorbreken disfunctionele patronen en versterken van je persoonlijke effectiviteit.
 • Stressreductie (preventie): voorkomen burn-out, reduceren van stress, terugbrengen van irritatie en gejaagdheid, omgaan met een heftige gebeurtenis of trauma.
 • Vitaliteitstraining (preventie en herstel): stoppen van de stressrespons, energie en vitaliteit verhogen, gezondheid verbeteren en de balans in je leven duurzaam herstellen.
 • Workshops: Voor iedereen die op een laagdrempelige manier wil werken aan haar/zijn persoonlijke groei.

 

3) Wordt jullie coaching en training vergoed door de verzekering?
Nee, wij worden niet vergoed door verzekeraars. Wij zijn onafhankelijk van verzekeraars.

 • Wij werken graag zelfstandig samen met jou, en maken een op maat gemaakt coachtraject. Wij willen het traject niet laten afhangen van een verplichting door de verzekeraar.
 • Wij willen je privacy waarborgen en niet verplicht worden om vertrouwelijke gegevens te delen. Wij kunnen garanderen dat jouw coachtraject vertrouwelijk verloopt. Wil je dat wij de informatie delen, dan doen wij dit uitsluitend en alleen op jouw verzoek.
4) Is CoachDepartment aangesloten bij een branchevereniging?
Ja, wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP) als bij Traumaprevention.  Je bent verzekerd van professioneel opgeleide coaches.
5) Werken jullie met algemene voorwaarden?
Ja, wij werken met algemene voorwaarden. https://www.coachdepartment.nl/algemene-voorwaarden/
6) Werken jullie met een beroepscode voor coaches?

Ja, wij werken met een beroepscode. Onze coaches werken volgens de volgende uitgegangspunten: https://www.coachdepartment.nl/beroepscode/

7) Ik zoek een coach voor een vriendin/collega hoe pak ik dit aan?
Jouw vriendin, vriend of collega is altijd van harte welkom om gratis en vrijblijvend kennismaken met ons. Daarnaast hebben wij een groot netwerk waarin wij andere coaches en hun werkwijze kunnen matchen aan de persoon of aan de coachvraag.
8) Doen jullie geen enge dingen met mijn gegevens?
Nee, wij gebruiken jouw gegevens uitsluitend voor ons eigen gebruik. Wij sturen je soms een nieuwsbrief met aanbiedingen en artikelen. Je kunt je gemakkelijk afmelden als je dit niet op prijs stelt.
9) Heb ik een beveiligde verbinding?
Ja, wij werken met een beveiligde verbinding. Je kunt via onze verbinding veilig betalen. Je gegevens zijn beschermd.
10) Waar vindt de coaching/training plaats?
Wij hebben een coachpraktijk op de Statenlaan in Den Haag. De trainingen en workshops vinden op externe locaties in Den Haag plaats. Ook werken wij in Rotterdam, Alphen a/d Rijn, Utrecht en Amsterdam.

STEL DIRECT JE VRAAG

Wij zijn aangesloten bij zowel de Nederlandse Vereniging NLP (NVNLP)  en NIBIG ( Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg). Je bent verzekerd van professioneel opgeleide coaches.