Onze filosofie

Onze missie

Het is onze missie om mensen te leren hoe ze zelf invloed kunnen uitoefenen op hun vitaliteit en gezondheid. Om mensen aan te moedigen en weer in contact te brengen met hun kern en te inspireren tot een gezond, vitaal en gelukkig leven.

 

Onze visie

Wij zien coaching en training als een middel om de prestaties van mensen te verbeteren. Specifiek op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ongeëvenaarde veranderingen zijn mogelijk wanneer mensen er zelf voor kiezen iets te doen en verantwoordelijkheid voor hun situatie te nemen. 

 

Onze Filosofie

Iedereen heeft alle hulpbronnen in zich die nodig zijn om veranderingen in gang te zetten.
Ons lichaam en geest zijn één systeem.
Circa 95% is onderbewust en 5% is bewust.

Stress verstoort ons afweersysteem en onze herstelmechanismen.


Onze principes

Overtuigingen bepalen ons gedrag en overtuigingen zijn een keuze.
Wat je tegenhoudt bepaalt wat je nodig hebt.
Gelijktijdige belevingen raken gekoppeld.
Feiten kunnen van alles betekenen.  

 

Neuroplasticiteit

Het lerend vermogen van onze hersenen is onvoorstelbaar groot. Op elk moment kunnen er nieuwe verbindingen in je hersenen gemaakt worden en oude verbindingen verbroken. Al onze leerprocessen zijn gebaseerd op dit principe van neuroplasticiteit. Door de juiste instructies te geven aan ons brein kunnen we grote transformaties bereiken en oude patronen en beperkingen voorgoed achter ons laten

Ongeveer 95% van ons gedrag wordt gestuurd vanuit het onderbewuste. Tijdens onze coaching en training leer je gedrag, overtuigingen, gevoel en/of gedachten te veranderen op dit onbewuste niveau.