Over CoachDepartment

{

Hoi, ik ben Barbara van Gelder

 
N

Barbara van Gelder is gecertificeerd NLP Trainer & coach.

 

In de afgelopen jaren heb ik vele mensen mogen begeleiden in het bereiken van hun doelen. Coaching zie ik als een manier om de prestaties van mensen te verbeteren. Ik begeleid mensen specifiek op het gebied van gezondheid. 

Eerder in mijn carrière werkte ik met veel plezier, passie en energie als Eventmanager. Ik organiseerde congressen, concerten, festivals, dance-events en seminars op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Wist je dat het beroep van eventmanager al sinds 2014 in de top 5 van meest stressvolle beroepen staat? Ik kan je dan ook alles vertellen over een hoge werkdruk, over gestrest zijn, over het maken van lange dagen of weken, over deadlines, over het aansturen van teams, doorgaan en veel verantwoordelijkheid nemen. Ik ken de klappen van de zweep als het gaat over stress. Tegenwoordig leer ik mensen hoe zij anders met stress kunnen omgaan en hun energie en vitaliteit een flinke boost kunnen geven.

 In 2012 leerde ik in een 3-daagse NLP Health training hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je vitaliteit, gezondheid en zelf herstellend vermogen. Dit was een bron van inspiratie voor mij, ik startte direct na de training met het volgen van een aantal NLP opleidingen, daarnaast volgde ik trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit. Vanuit die passie heb ik in 2016 Coachdepartment opgericht.

Met Coachdepartment wil ik anderen inspireren tot een energieker, vitaler en gezonder leven. Want als je gezond en vitaal bent dan sta je een stuk gelukkiger en meer ontspannen in het leven, nietwaar?

Inmiddels ben ik NLP trainer en leer ik mensen hoe ze anders kunnen omgaan met dagelijkse spanning, chronische stress, burn-out en uiteenlopende gezondheidsklachten. Ik leer mensen vicieuze stresspatronen duurzaam te doorbreken zodat ze op een positieve manier hun vitaliteit en gezondheid kunnen beïnvloeden.

Ik maak gebruik van een aantal coachmethoden:
– NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)
– PSYCH-K® (spiertesten)
– TRE® (lichaamswerk)
– Hypnose & Timeline Therapy (werken met het onbewuste)
– Systemisch werk (grotere geheel familiesysteem).

Barbara is NLP Trainer en Coach en is daarmee opgeleid op het hoogste niveau binnen NLP in Nederland. Daarnaast is zij opgeleid als TRE® provider, Systemisch coach, Familieopsteller en PSYCH-K® Advanced facilitator.

 Linkedin.com/in/coachdepartment/

N

Hallo, ik ben Laura Minneboo

 

Laura is coach en trainer. Zij is PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator en heeft het hoogste niveau binnen PSYCH-K doorlopen. Zij werkt met deze methode met mensen met gezondheidsproblemen en richt zich op de onderliggende overtuigingen die het lichamelijk welzijn beperken of zelfs belasten. Daarnaast is zij opgeleid als NLP Practitioner.

Ik run met veel plezier mijn praktijk voor coaching en begeleid mensen op het gebied van persoonlijk functioneren. Naast individuele coaching en stressreductie verzorg ik individuele trainingen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ik heb van mijn droom mijn werk gemaakt. Tegenwoordig help ik met toewijding en passie mensen op weg in het behalen van hun dromen. Kijk ook eens op mijn andere website www.krachtsessie.nl

N

Laura Minneboo is gecertificeerd PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator