Select Page

Over CoachDepartment

Over ons

Barbara van Gelder is trainer en oprichter van Coachdepartment. Sinds 2015 heeft zij deelnemers mogen begeleiden in het behalen van hun (gezondheids-) doelen. Barbara is opgeleid tot International gecertificeerd NLP Trainer en coach. Laura Minneboo is PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator. Zij werkt met mensen met gezondheidsklachten en richt zich op de onderliggende overtuigingen die het lichamelijk welzijn beperken of zelfs belasten. 

Wij geloven dat iedere klacht begint met een vorm van stress. Als je leert hoe je de stressrespons kunt uitzetten, dan krijgt je immuunsysteem weer de mogelijkheid om haar werk te doen. Omdat je lichaam en geest weer tot rust komen, komt dit ten goede van je zelf-herstellend vermogen.

Barbara van Gelder

Barbara van Gelder gecertificeerd NLP Trainer & coach.

In 2012 leerde ik in een 3-daagse NLP Health training hoe je zelf invloed kunt uitoefenen op je vitaliteit, gezondheid en zelf herstellend vermogen. Dit was een bron van inspiratie voor mij, ik startte na deze training met het volgen van NLP opleidingen en volgde ik trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, stressmanagement en vitaliteit. Vanuit die passie heb ik in 2016 Coachdepartment opgericht.

Met Coachdepartment wil ik anderen inspireren tot een energieker, vitaler en gezonder leven. Want als je gezond en vitaal bent dan sta je een stuk gelukkiger en meer ontspannen in het leven!

Ik leer mensen vicieuze stresspatronen duurzaam te doorbreken zodat ze op een positieve manier hun vitaliteit kunnen beïnvloeden.

Laura Minneboo gecertificeerd PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator

Laura is coach en trainer. Zij is PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator. Zij werkt met deze methode met mensen met gezondheidsproblemen en richt zich op de onderliggende overtuigingen die het lichamelijk welzijn beperken of zelfs belasten. Daarnaast is zij opgeleid als NLP Practitioner.

Ik run met veel plezier mijn praktijk voor coaching en begeleid mensen op het gebied van persoonlijk functioneren. Naast individuele coaching verzorg ik individuele trainingen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Kijk ook eens op mijn andere website www.krachtsessie.nl

Laura Minneboo