Over CoachDepartment

{

Hoi, ik ben Barbara van Gelder

 
N

Barbara van Gelder is gecertificeerd NLP Trainer & coach.

 

Naast personal coaching en stressreductie verzorg ik workshops en trainingen op het gebied van gezondheid en vitaliteit. In 2012 heb ik besloten om te doen wat ik het liefst doe, mensen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.

Ik zie het leven als een uitdaging en een avontuur en ik geloof dat geluk en persoonlijk succes beginnen bij jezelf. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en hoe zij kijken naar zichzelf, anderen en hun omgeving. In de afgelopen jaren heb ik vele mensen mogen coachen en begeleid naar een ontspannen versie van zichzelf. We komen vaak in de knel als we ‘daar’ willen zijn en het ‘hier’ niet accepteren.

In onze razendsnelle maatschappij is het continue een race tegen de klok in, en daarmee staan we voortdurend onder spanning. Er lijkt soms geen tijd om een dag niks te doen, er is altijd wel iets wat er moet gebeuren. Met gedrevenheid en ambitie gaan we soms voorbij onszelf, aan onze geliefden en ons gezin. Ik help je graag op weg in het vinden van een voor jouw passende balans en leefstijl.

Barbara is NLP Master Coach en is daarmee opgeleid op het hoogste niveau van (NLP) Coaching in Nederland. Daarnaast is zij opgeleid als TRE® provider, Systemisch coach, Familieopsteller en PSYCH-K® Advanced facilitator.

N

Hallo, ik ben Laura Minneboo

 

Laura is coach en trainer. Zij is PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator en heeft het hoogste niveau binnen PSYCH-K doorlopen. Zij werkt met deze methode met mensen met gezondheidsproblemen en richt zich op de onderliggende overtuigingen die het lichamelijk welzijn beperken of zelfs belasten. Daarnaast is zij opgeleid als NLP Practitioner.

Ik run met veel plezier mijn praktijk voor coaching en begeleid mensen op het gebied van persoonlijk functioneren. Naast individuele coaching en stressreductie verzorg ik individuele trainingen op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Ik heb van mijn droom mijn werk gemaakt. Tegenwoordig help ik met toewijding en passie mensen op weg in het behalen van hun dromen. Kijk ook eens op mijn andere website www.krachtsessie.nl

 
N

Laura Minneboo is gecertificeerd PSYCH-K® Health & Wellness Facilitator